Renault lanseaza in Romania noul Megane Sedan (FOTO)

  • Noul MEGANE Sedan completeaza gama Renault din segmentul C
  • Noul model propune un nivel de echipare si un pachet de tehnologii unice in segment
  • Noul MEGANE Sedan va fi disponibil in trei versiuni de echipare: Life, Zen si Intens
  • Pretul de pornire este de 14.800 euro (cu TVA)

Un sedan cu un design dinamic si proportii echilibrate

Renault completeaza oferta sa in segmentul C si lanseaza Noul MEGANE Sedan in Romania. Un model legendar pe piata romaneasca, inregistrand un volum de 35.000 unitati de la prima sa versiune, Megane Sedan a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris la sfarsitul lunii septembrie. Noua generatie adopta un design dinamic dar elegant si ofera un pachet tehnologic unic, caracteristic modelelor din segmentele superioare.

Avand la baza platforma modulara CMF C / D, varianta sedan a fost gandita, proiectata si dezvoltata in paralel cu versiunea hatch, lansata la inceputul anului 2016. Astfel, aceasta beneficiaza de calitatile dinamice (sasiu, tren de rulare, gama de motoare), confortul si tehnologia versiunii cu cinci usi. Interiorul este spatios si confortabil pentru toti pasagerii, iar portbagajul ofera un volum impresionant de pana la 550 dm3.

Cu design-ul sau dinamic si seria de echipamente si tehnologii de segment superior, noul model vine cu o propunere inovatoare care ii permite sa se pozitioneze ca punct de reper in categoria berlinelor compacte. Insa Noul MEGANE Sedan este mult mai mult decat o versiune cu patru usi a modelului, acesta se distinge de concurentii sai prin proportiile sale si  design-ul ce se apropie de silueta unui coupé.

Ca performanta unica in segmentul berlinelor compacte, Noul MEGANE Sedan ofera o trapa din sticla panoramica, ce permite patrunderea luminii naturale in habitaclu atat catre pasagerii din fata, cat si catre cei din spate. Vazut din exterior, acoperisul panoramic creeaza o legatura intre parbriz si fereastra din spate si subliniaza designul rafinat al modelului.

Identitatea luminoasa caracteristica modelelor Megane

Noul model mosteneste multe elemente stilistice de la versiunea hatch, care ii permit sa se diferentieze de restul modelelor din segment. Proportiile sale deseneaza o silueta eleganta, iar identitatea luminoasa specifica blocurilor optice fata, in forma literei C, contribuie la aspectul dinamic al modelului.

Pe versiunile superioare, Noul MEGANE Sedan dispune de blocuri optice dotate cu tehnologie LED Pure Vision, ce comuta automat intre functia de autostrada / oras si lumini de zi 3D  cu tehnologia Edge Light.

Versiunea sedan propune, de asemenea, sistemul multimedia R-LINK 2, un adevarat centru de comanda cu un touchscreen de 8,7 inch. Unic in segment, ecranul ofera un confort similar utilizarii unui smartphone sau a unei tablete. Tehnologia inclusa in sistemul Multi-Sense permite personalizarea comportamentului masinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Neutru, Sport, Confort, Eco si un mod „Perso” care poate fi setat de catre sofer. Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-LINK 2 sau direct de pe consola centrala, gestioneaza raspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei EDC, optiunile de confort ale habitaclului, ambianta luminoasa si variatia efortului volanului. Pachetul cu sisteme de asistenta la condus, toate moderne si usor de utilizat, este completat de un sistem de tip „head-up display”,  care asigura un plus de siguranta si confort.

Noul MEGANE Sedan ofera in functie de versiunea de echipare si beneficii care fac viata mai usoara, ca de exemplu: Easy Trunk Access (ETA) – un sistem unic in segment pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea miscarii piciorului sub bara de protectie spate; climatizarea automata si volanul incalzit.

Motorizari

Noul MEGANE Sedan propune o gama larga de motorizari:

Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte

Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte

Energy 1.5 dCi 110 EDC cu transmisia automata cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte

Energy 1.6 dCi 130 cu o cutie de viteze manuala cu 6 trepte

Sce 115 cu o cutie de viteze manuala cu 5 trepte

Preturi

preturi

Toti cei care isi doresc sa testeze Noul MEGANE Sedan sunt asteptati la evenimentul de lansare, in reteaua autorizata Renault, in perioada 14-16 octombrie 2016. Inscrierile la eveniment si la drive test se pot face in showroom si on-line, prin intermediul paginii speciale promotii.renault.ro. Cei care se inscriu on-line sunt asteptati in orice showroom Renault, in perioada 14 si 16 octombrie, pentru a-si valida inscrierea si pentru a participa la drive test. Odata validati, sunt inscrisi automat in concursul de tip tombola pentru a castiga premiile MEGANE Sedan. Mai multe detalii pe www.renault.ro si in reteaua Renault.

Auto Becoro va asteapta sa va inscrieti la un test drive cu Noul Renault Megane Sedan:

  • Telefon: 0262-218458
  • E-mail: renault@autobecoro.ro
  • Facebook: Renault Baia Mare

Auto Becoro va invita sa testati Noul Renault Megane Sedan la sediul din B-dul Independentei nr. 32, Baia Mare, jud. Maramures.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1