Renault: Logan MCV va fi produs la uzinele din Mioveni si Tanger din 2017

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

logan-MCV-fiabilitateGrupul Renalut va produce Logan MCV si in uzina din Tanger (Maroc), incepand din primul trimestru al anului viitor, astfel incat, de anul viitor modelul va fi fabricat atat la Mioveni cat si in Maroc, a precizat miercuri compania la solicitarea AGERPRES.

Potrivit producatorului auto, decizia este determinata de succesul modelului Duster care impune eliberarea unei capacitati de productie la Mioveni pentru acest model.

„Pentru a raspunde succesului gamei Global Access, Grupul Renault va produce Logan MCV intr-o a doua uzina. Odata cu succesul modelului Duster, uzina din Mioveni (Romania) trebuie sa raspunda cererii comerciale foarte mari pentru acest model (al doilea din segmentul sau, mai ales, in Europa). Cu scopul de a elibera o capacitate de productie pentru Duster, Grupul Renault va produce Logan MCV si in uzina din Tanger. Astfel, incepand din primul trimestru 2017, Logan MCV va fi produs la uzina de la Mioveni si la uzina din Tanger, in Maroc”, precizeaza grupul Renault.

Reprezentantii companiei subliniaza, totodata, faptul ca decizia nu impacteaza nici organizarea uzinei din Mioveni, nici activitatea si nici salariatii din Romania.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole