Renovare generala: AquaStar Satu Mare se inchide in perioada 16 septembrie – 4 octombrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

AquaStar Satu Mare, unicul aquapark, din nord-vestul tarii, va fi inchis in perioada 16 septembrie – 4 octombrie, pentru intretinerea generala a piscinelor. Reprezentantii AquaStar vor pregati astfel, un cadru perfect pentru toti cei care doresc sa se relaxeze, la piscine si SPA, intr-o atmosfera speciala si plina de surprize.

“Pentru noi, fiecare client conteaza. Si pentru ca ne dorim sa le oferim celor care aleg sa-si petreaca timpul liber in complexul nostru servicii de inalta calitate, suntem nevoiti sa inchidem pentru a efectua renovarea generala”.

Bine de stiut ca in aceasta perioada sala Robi Fitness isi va suspenda activitatea iar cei de la cursurile de inot vor intra mai devreme in vacanta (17 septembrie – 07 octombrie).

Aqua Medica insa va sta la dispozitie pana in 20 septembrie, intre orele 8:30-20:30. Baza de tratament va fi inchisa pentru renovare in perioada 21 septembrie – 4 octombrie.

Complexul welness & spa Aquastar Satu Mare isi va redeschide portile incepand de sambata, 5 octombrie, de la ora 10:00, cand bazinele cu apa termala, piscinele interioare cu apa incalzita, saunele, saloanele de masaj, restaurantul si toate facilitatile vor fi din nou la dispozitia tuturor celor care doresc sa se relaxeze intr-o ambianta de neuitat.

Pentru bucuria multora vor reveni biletele promotionale mult indragite (biletele Matinal, Siesta) si ne vom distra din nou la baile nocturne mult asteptate! Pentru noutati si surpize accesati pagina noastra oficiala www.aquastarsatumare.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2