Renovare generala: AquaStar Satu Mare se inchide in perioada 17-28 septembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

AquaStar Satu Mare, unicul aquapark, din nord-vestul tarii, va fi inchis in perioada 17-28 septembrie, pentru intretinerea generala a piscinelor. Reprezentantii AquaStar vor pregati astfel, un cadru perfect pentru toti cei care doresc sa se relaxeze, la piscine si SPA, intr-o atmosfera speciala si plina de surprize.

“Pentru noi, fiecare client conteaza. Si pentru ca ne dorim sa le oferim celor care aleg sa-si petreaca timpul liber la complexul nostru, servicii de inalta calitate, suntem nevoiti sa inchidem pentru a efectua renovarea generala”.

Bine de stiut ca in aceasta perioada cei de la cursurile de inot si Robi Fitness isi vor suspenda activitatea si vor intra in vacanta.

Aqua Medica insa va sta la dispozitie pana in 21 septembrie, intre orele 8:30-20:30. Baza de tratament va fi inchisa pentru renovare in perioada 22-28 septembrie.
Complexul welness & spa Aquastar Satu Mare isi va redeschide portile incepand de sambata, 29 septembrie, cand bazinele cu apa termala, piscinele cu apa incalzita, saunele, saloanele de masaj, restaurantul si toate facilitatile vor fi din nou la dispozitia tuturor celor care doresc sa se relaxeze intr-o ambianta de neuitat.

Pentru bucuria multora vor reveni biletele promotionale mult indragite! www.aquastarsatumare.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2