Reorganizare in PNL Maramures: “Sunt sigur ca ne vor duce la castigarea alegerilor”

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, a afirmat ca in urma unor decizii luate de Biroul Politic Judetean al partidului, noul secretar general al organizatiei judetene este Felician Cernestean, in timp ce Cristian Niculescu Tagarlas a fost numit purtator de cuvant. Totodata, Dana Bledea va fi secretar executiv, iar Doru Lazar trezorier si vicepresedinte pe economie.

In urma acestor numiri, Ionel Bogdan a precizat ca “sunt sigur ca ne vor duce la castigarea alegerilor in 2019 si 2020”.

In perioada urmatoare, unul dintre obiectivele organizatiilor PNL din judet va fi sa organizeze intalniri cu cetatenii.

“Totodata, am luat o serie de deciziii cu privire la organizarea interna in aceea ce priveste organizatiile comunale, organizatiile orasenesti si organizatiile municipale.

In urmatoare perioada va fi esential pentru aceste organizatii si, pentru a determina capacitatea lor organizatorica, sa organizeze intalniri cu cetatenii, dezbateri publice in fiecare comuna, in fiecare sat unde Partidul National Liberal este reprezentat in judetul Maramures, iar opozitia noastra va fi una constructiva”, a adaugat liderul judetean al PNL, intr-o conferinta de presa.

Ionel Bogdan a mai mentionat ca din toamna va urma si desemnarea candidatilor de primar pentru fiecare UAT din Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. BERCEAN PAMFIL

    Conform legislatiei actuale primarii candideaza pentru UAT-uri si nu pentru localitati.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1