“Repere economice maramuresene”- editia 2018

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Camera de Comert si Industrie Maramures a editat la inceputul acestui an revista “Repere economice maramuresene 2018” – o analiza detaliata a celor mai importante date ale economiei locale. Principalele surse de informatii ce stau la baza lucrarii au fost date provenite de la Ministerul Finantelor Publice, Oficiul National al Registrului Comertului, Directia Judeteana de Statistica Maramures, Institutul National de Statistica, surse publice, dar si baza de date proprie CCI Maramures.

Datele financiare prezentate in lucrare sunt aferente bilanturilor anuale din perioada 2008-2017, depuse in termen legal de catre firmele inregistrate cu sediul social in judetul Maramures.

Lucrarea cuprinde date generale despre judet, statistica inmatricularilor, statistici referitoare la asociati si actionari, situatii pe domenii de activitate in ceea ce priveste cifra de afaceri, profitul brut, pierderile, numarul salariatilor. De asemenea, sunt analizati parametrii economici din teritoriu: municipii, orase si comune.

Un capitol aparte il constituie analiza evolutiei principalilor indicatori de bilant in perioada 2013-2017, pe domenii de activitate.

In plus este analizat locul judetului Maramures intr-un clasament national in ceea ce priveste Produsul Intern Brut sau alti indicatori precum importul sau exportul. Revista mai cuprinde o detaliere a serviciilor oferite de CCI Maramures. Aceasta va fi oferita gratuit autoritatilor locale si nationale, partenerilor de dialog, precum si membrilor CCI Maramures. Persoanele interesate o pot consulta la sediul CCI Maramures, bd. Unirii nr.16. Mentionam ca revista detine numar de publicatie ISSN, asadar va exista pentru public la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu Baia Mare.

Camera de Comert si Industrie Maramures

Reclame home 1
Data curenta: ’14/10/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *