Reprezentantii Casei de Cultura s-au apucat de curatenie. Inspectorii DSP Maramures au verificat astazi si chiriasii

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Astazi, inspectorii DSP Maramures au revenit si au efectuat controale si la chiriasii din incinta Casei de Cultura. Vestea buna e ca s-a investit in incaperi, iar acestea se ridica la standardele cerute de normele igienico-sanitare.

Astfel, DSP Maramures a decis ca cei care au spatiile inchiriate isi pot desfasura activitatile pe care le aveau si pana acum.

Rares Pop, director DSP Maramures: “S-a constatat ca spatiile, care sunt inchiriate, cu drept de chirie si de administrare pe o perioada indelungata de timp sunt conforme si pot sa-si desfasoare in continuare activitatea. Aceste spatii sunt ale lor si nu ale Casei de Cultura, conform contractelor. Exista clauze prin care li s-a dat voie sa amenajeze spatiile inchiriate, sa aduca imbunatatiri. Insa revin, Casa de Cultura a Sindicatelor cu toate incaperile care-i apartin este inchisa.

Directorul DSP Maramures a relatat pentru ZiarMM.ro faptul ca reprezentantii Casei de Cultura s-au apucat de treaba.

Rares Pop, director DSP Maramures: “Un lucru bun e faptul ca astazi cand au fost inspectorii in control au gasit persoane care s-au apucat sa curete si sa dezinfecteze incaperile din Casa de Cultura.

Pacat ca acesti oameni au inteles doar acum cat de importanta este siguranta si sanatatea publica si ca daca pretinzi bani de la consumatori sau organizatori de evenimente trebuie sa le oferi si conditii decente. E bine insa ca s-au trezit in al XII-lea ceas si s-au apucat de treaba si culmea au gasit si banii necesari pentru dezinfectia cladirii.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *