Reprezentantii Municipiului Baia Mare si cei din Republica Moldova au dezbatut problemele intalnite in domeniul asistentei sociale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

reprezentanti-baia-mareReprezentantii Municipiului Baia Mare au participat joi, 13 octombrie, la un eveniment important, desfasurat in Republica Moldova. Intalnirea a avut ca scop consolidarea relatiilor bilaterale dintre cele doua tari, mai exact oferirea sprijinului reciproc in ceea ce priveste dezvoltarea sociala si consolidarea relatiilor in domeniul asistentei sociale, precum si dezvoltarea unor proiecte comune, conform unei postari publicate pe pagina de Facebook a Serviciului Public Asistenta Sociala Baia Mare (SPAS).

La aceasta intalnirea, desfasurata in Raionul Leova, din partea Municipiului Baia Mare a participat Noemi Vida, viceprimar al municipiului, Bogdan Gavra, director general al Serviciului Public Asistenta Sociala si Romana Onet, director adjunct al Serviciului Public Asistenta Sociala, respectiv autoritatile din Republica Moldova: Ion Gudumac, presedinte Raion Leova, Eugenia Buraga, vicepresedinte Raion Leova si Vitalie Gargaun, primar Leova.

O alta problema dezbatuta in cadrul intalnirii este cea a persoanelor in etate, imbatranirea societatii fiind o tendinta actuala in structura populatiei la nivel global si in Republica Moldova. Dupa finalizarea discutiilor, delegatia Municipiului Baia Mare a vizitat Asociatia Obsteasca, singurul ONG, din Raionul Leova, care ofera servicii pentru varstnici.

„Vizita desfasurata saptamana aceasta a fost initiata de reprezentantii Republicii Moldova, care au dorit sa dezbata problemele sociale, intalnite in viata de zi cu zi, impreuna cu specialistii in domeniul asistentei sociale din Municipiul Baia Mare, alaturi de care, in martie 2015, au vizitat centrele sociale din subordinea Serviciului Public Asistenta Sociala Baia Mare.

In urma vizitei de anul trecut, oaspetii moldoveni au ramas impresionati de serviciile sociale oferite de catre Serviciul Public Asistenta Sociala, devenind pentru ei un model demn de urmat, fapt care i-a determinat sa organizeze aceasta intalnire menita sa consolideze relatiile de colaborare dintre cele doua tari”, se mai arata in postare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole