Republica Moldova: Ampla actiune de protest, convocata pentru 17 septembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Marii Adunari Nationale, structura formata in timpul protestelor din septembrie 2015, a lansat miercuri un apel catre cetatenii Republicii Moldova, chemandu-i sa participe la un protest masiv impotriva derapajelor guvernarii la 17 septembrie, relateaza Radio Chisinau, informeaza AGERPRES.

Cu aceasta ocazie, organizatorii preconizeaza un mars pana la sediul Delegatiei UE la Chisinau, precum si pichetarea sediului companiei publice Teleradio-Moldova.

La manifestatia din 17 septembrie vor mai participa Partidul Actiune si Solidaritate (PAS) si Partidul Platforma Demnitate si Adevar (PPDA).

In ultimele luni la Chisinau au avut loc mai multe actiuni de protest impotriva sistemului mixt de vot, promovat de Partidul Democrat si de Partidul Socialistilor.

„Indemn toti cetatenii, oriunde s-ar afla, sa protestam fata de nedreptatea ce ni se face de catre o guvernare hoata. Dupa ce au capturat justitia si presa, dupa ce au jefuit rezervele valutare ale statului, dupa ce au saracit populatia, ne fura si dreptul de a mai trai si munci acasa, in siguranta si bunastare, in buna intelegere si pace, alaturi de familiile noastre”, se mentioneaza in mesajul lansat de presedintele Consiliului Marii Adunari Nationale, Andrei Nastase, in cadrul unei conferinte de presa, potrivit Jurnal.md.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole