Restaurantele rămân închise în Baia Mare, dar e liber pe terase până la ora 21.00

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Rata de incidență este 3,97 astăzi în municipiul Baia Mare. În aceste condiții nu se deschid cinematografele, nu se organizează spectacole și concerte, inclusiv cele de tip drive-in.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă la depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori.

Se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în aceste spații (se desfășoara în sistem take-away sau catering).

Se permite activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități. Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisa. Rămân deschise terasele pana la ora 21.00.

Informații furnizate de Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2