Restrictie: Podul Viilor se inchide in fiecare dupa-masa. Vezi aici intre ce ore poti rula cu autoturismul in zona respectiva

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Strada Podul Viilor va fi inchisa, timp de aproximativ 3 saptamani. O echipa de alpinisti lucreaza la cupola Bisericii Reformate.

“Se reabiliteaza, se vopseste si se repara cupola de la Biserica Reformata de pe Podul Viilor din Baia Mare. Lucreaza alpinistii si sigur ca toate lucrarile, uneltele si vopselele, sunt prinse de ei. Astfel, exista riscul ca sa scape, dintr-o greseala spre exemplu, o cutie de vopsea, un flex, o unealta si ca sa nu existe incidente nefericite am convenit cu ei ca in fiecare zi, de acum inainte, intre 2 si 3 saptamani, intre orele 17:00 si 22:00, sa inchidem strada Podul Viilor, sa nu circule nicio masina pe acolo, iar pietonii sa se deplaseze printr-un pasaj realizat deja, lipit de cladirea bisericii. Deci intre 17:00 si 22:00 nu se va circula. Dimineata este mai aglomerata zona respectiva deci nu le-am permis si atunci am convenit cu preotul de la biserica si cu constructorul sa lucreze dupa-masa”, a declarat Vasile Barbul, directorul general al Primariei Baia Mare.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1