REȚEA DE GAZE – 11 milioane de lei vor fi investiți în Maramureș în acest an

Reclame home 1
Reclame home 1

Furnizorul de gaze naturale va investi peste 11 milioane de lei în județul Maramureș pentru modernizarea rețelei de gaz, cele mai ample lucrări din acest an se desfășoară în municipiul Baia Mare și orașul Seini. În 2021 în județul Maramureș au fost înlocuiți peste 11 kilometri de conducte și branșamente de gaz, iar rețeaua a fost extinsă cu 52 kilometri.

Cele peste 11 milioane de lei vor fi folosite pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de peste 28 de kilometri: „Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor, în ceea ce privește continuitatea și siguranța, precum şi a numărului clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale. Cele mai mari proiecte de investiții, care constau în înlocuirea conductelor și branșamentelor de gaze naturale, se vor derula în municipiul Baia Mare și Seini”.

În 2021 în județul Maramureș s-au derulat patru proiecte de investiții prin care s-au înlocuit conducte și branșamente gaze naturale pe o lungime de peste 11 kilometri, rețeaua fiind extinsă cu aproximativ 52 de kilometri, pentru racordarea de noi consumatori. Cele mai mari proiecte de înlocuire a rețelei de gaz s-au desfășurat în localitățile Rohia și Șomcuta Mare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole