Retea specializata in contrabanda cu tigari, destructurata de politistii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

tigari contrabandaIn cadrul activitatilor de documentare, investigare si cercetare efectuate in cadrul unui dosar penal, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Maramures – Biroul de Combatere a Contrabandei au reusit documentarea si destructurarea unei retele specializata in contrabanda cu tigarete de provenienta ucraineana.

Astfel, a fost documentata activitatea infractionala a unei grupari formata din persoane din judetele Maramures, Sibiu si  Alba, specializata in contrabanda cu tigari.

Din cercetari a reiesit ca principalul furnizor de tigarete de contrabanda catre persoanele domiciliate pe raza judetului Maramures cat si la unele persoane din judetele Alba si Sibiu este un cetatean din Republica Ucraina.

In contextul activitatilor de documentare, investigare si cercetare efectuate, in perioada aprilie – iulie, de catre politistii maramureseni pe raza judetelor Maramures, Alba, Sibiu si Salaj au fost gasite si indisponibilizate in vederea confiscarii speciale 16 361 pachete cu tigari, in valoare de aproape 180 000 de lei, si doua autoturisme.

De asemenea, politistii au retinut patru persoane, doua din Maramures, una din Alba si cetateanul ucrainean. Una dintre ele este cercetata in stare de arest preventiv iar fata de celelalte s-a dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *