Retroparada Primaverii: Masinile de epoca revin in Baia Mare

masini de epocaMasinile de epoca parcheaza in Piata Libertatii din Baia Mare, in cadrul unei noi editii a evenimentului Retro Parada Primaverii. In paralel cu activitatile desfasurate in Baia Mare, se vor organiza expozitii de vehicule in aproximativ 30 de orase din tara. Masinile vor putea fi admirate sambata, 18 aprilie, intre orele 10.00 si 12.00.

Manifestarea, organizata de Retromobil Club Romania in parteneriat cu VW Kafer Club Baia Mare, marcheaza inceperea sezonului de evenimente avand ca element central masinile de epoca.

“Ii asteptam pe toti iubitorii de vehicule sa participe la eveniment. Retroparada Primaverii este doar inceputul sezonului. In intervalul 8 – 10 mai va avea loc, tot in Baia Mare, cea de-a XI-a editie a Intalnirii Nationale de Vechicule Istorice, cand vom expune din nou masini de epoca. Nu vor fi doar masini din Romania, ci si din Ungaria, Slovacia si Polonia, iar pe la mijlocul lunii mai va pregatim o alta surpriza”, a declarat Dan Carpov, reprezentant Retromobil Club Romania.

Pe langa expunerea traditionala a vehiculelor, programul cuprinde si o defilare prin oras pe traseul: Piata Libertatii – Gheorghe Sincai – Casa de Cultura – Bucla – Unirii – Bucuresti – Semiluna – Tipografie – Republicii – Traian – Unirii – Catedrala ortodoxa – mag.azin Maramuresul – Bucuresti – 22 Decembrie – Piata Izvoare – iesire spre Targu Lapus.

ZiarMM

foto: timisoaraonline.ro

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *