RETUR – CSM Sighet-Progresul Șomcuta s-ar putea juca cu spectatori în tribune

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Partida retur programată să aibă loc în data de 23 mai, ora 17.30, dintre CSM Sighetu Marmației și Progresul Șomcuta, din barajul de promovare-menținere în Liga 3, are șanse mari să se joace cu spectatori în tribune. Partida se va disputa pe stadionul din Sighetu Marmației. În meciul tur, disputat pe 16 mai, Progresul a câștigat pe teren propriu cu 3-1.

Prezența spectatorilor la evenimente sportive a fost anunțată chiar de către ministrul Eduard Novak. Acesta a precizat căȘ „Suporterii vor putea merge liniștiți pe stadioane pentru a-și încuraja idolii și echipele preferate. Pentru evenimentele în aer liber, nu va mai fi nevoie de avize sau aprobări speciale ca să fie organizate cu spectatori. Procentul în care aceștia vor putea participa la competiții este de 25% din capacitatea tribunelor. Depășirea acestei proporții va fi permisă doar cu titlu excepțional, la evenimente pilot, pentru care va fi necesară aprobarea CNSU, la fel ca și pentru evenimentele în spații închise.

O altă veste bună vine pentru sportivi: persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sunt de acum exceptate de la obligația testării. Este una dintre cele mai așteptate măsuri de relaxare ale momentului, pentru că aduce o alternativă viabilă la povara economică a trecerii prin calendarul de testare. Vaccinarea este gratuită și general accesibilă, deci nu mai există impedimente financiare”.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2