REVOLTA in PNL: Ionel Bogdan ia atitudine fata de activitatea conducerii centrale si a presedintelui Orban

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Revolta in PNL Maramures fata de conducerea centrala a partidului, dar si fata de presedintele Ludovic Orban.

“In PNL se impun masuri acum, cand nu e prea tarziu!”, suna titlul comunicatului de presa remis presei de PNL Maramures.

Liderul liberalilor maramureseni, Ionel Bogdan, sustine ca este absolut necesara convocarea unui Birou Permanent National in care sa fie prezentat un raport al activitatii Biroului Executiv Central si al presedintelui Orbam

“Ultimele evenimente politice impun o analiza serioasa in interiorul partidului a rezultatelor echipei de conducere a PNL. Consider ca este absolut necesara convocarea unui Birou Permanent National al partidului, in cadrul caruia sa fie prezentat un raport al activitatii Biroului Executiv Central si al presedintelui Ludovic Orban.

PNL este in acest moment la limita increderii romanilor, nu ofera o alternativa credibila si trebuie sa intarim acest partid in jurul valorilor liberalismului autentic. Cred ca este necesar sa aratam oamenilor nu doar o viziune si o ideologie, ci si o formatiune puternica care poate sa reprezinte Romania si romanii. Avem nevoie de o analiza serioasa pentru a vedea care sunt cauzele care au facut din PNL un partid incapabil sa negocieze serios viitorul partidului si al tarii. Iar dupa aceasta analiza trebuie sa trecem la fapte”, a spus Ionel Bogdan.

Acesta mai afirma ca principalul obiectiv ar trebui sa fie coalizarea tuturor partidelor de dreapta in jurul PNL.

“Ne asteapta alegeri importante anul viitor si in lipsa unor masuri ferme riscam sa nu putem fi acea alternativa pe care o asteapta romanii la aceasta guvernare dezastruoasa. Principalul obiectiv trebuie sa fie coalizarea tuturor partidelor de dreapta in jurul PNL, inca cel mai mare partid de opozitie. Pentru a atinge acest obiectiv e nevoie sa demonstram ca avem strategie si solutii credibile, care pot mobiliza electoratul nostru si ii pot convinge pe romani sa iasa la vot.

Nu putem sa mai fim in continuare o locomotiva cu aburi cu pretentii de tren de mare viteza. De noi depinde sa schimbam aceasta perceptie si sa devenim acel partid de care e nevoie in Romania. Romanii asteapta de la noi solutii viabile pentru tara si noi avem obligatia de a le gasi si de a le aplica.

Doar prin masuri ferme si convingatoare putem recupera increderea romanilor in PNL. Trebuie sa demonstram ca noi suntem solutia. Romanii nu ne mai cred pe cuvant si aceasta este exclusiv vina noastra. O vina pe care trebuie sa ne-o asumam de la varful partidului pana la ultima organizatie locala. Eu mi-o asum”, a adaugat Ionel Bogdan, intr-un comunicat de presa.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2