Revolta: Zeci de parinti din Cavnic, la ISJ Maramures. Ce au cerut

PNL

isj maramuresAproximativ 30 de parinti din orasul Cavnic s-au prezentat miercuri dimineata la Inspectoratul Scolar Judetean Maramures pentru a-si spune anumite nemultumiri legate de conditiile in care invata copiii lor.

Ei au fost insotiti de primarul Vladimir Petrut, care sustine ca cei de la ISJ au promis ca vor lua masuri.

“Am fost in Consiliul de Administratie, am intrat cu totii acolo. Parintii au ridicat aspectele care se intampla si Inspectoratul ne-a promis ca vor lua masuri, ca vor trimite o comisie saptamana viitoare sa analizeze. Noi speram sa rezolve ceva”, a spus Petrut.

Practic, parintii reclama faptul ca intr-una din gradinite copii sunt inghesuiti intr-o singura grupa, fiind nevoiti sa doarma chiar pe jos.

“Nu s-au facut doua grupe de gradinita cu program prelungit, erau 30 si ceva de copii si i-au bagat pe toti intr-o camera. O parte din ei nu aveau patut unde sa doarma si li s-a facut pat pe jos.

In alta scoala nu-i primeste pe copii pana la ora 8, deci n-au voie sa vina mai repede de 8. Scoala e in drumul judetean, lipita de el, deci nu-i poti tine in drum”, a adaugat Vladimir Petrut.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Justitiar

    pe cand au ajuns sa protesteze tocmai au aflat ca li s-a aprobat inca o grupă la gradinita. Campania electorala incepe mai devreme? sau Petrut este un tip ultraconflictual?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1