Revolutie la Urbis: Sase conducatori demisi si sanctionati

Reclame home 1
Reclame home 1

Sase conducatori de autobuze ai societatii Urbis au fost demisi ca urmare a supraconsumului de combustibil pe care l-au facut in anul 2013.

„Sase conducatori, pentru ca au inregistrat supraconsumuri anul trecut in canitati mari, de peste 400 de litri”, a spus Ion Pop, directorul general al societatii.

Mai mult, la alti 42 de soferi le va fi redus salariul cu pana la 10% tot din acelasi motiv, in functie de cat supraconsum au facut.

„O sa mai dam sanctiuni disciplinare, reducerea salariului de la 5% la 10%, de la una la trei luni, fiecare in functie de canitatile in care au supraconsumurile.

Am 42 de soferi cu diminuare”, a mai precizat Ion Pop, adaugand ca alti sase soferi au fost recompensati ca urmare a faptului ca nu au adus pierderi de combustibil.

Ion Pop s-a aratat nemultumit de faptul ca pe parcursul unui an intreg nimeni din fosta conducere nu le-a atras atentia soferilor cu privire la pierderile enorme de combustibil.

„Intr-un an de zile nu li s-a dat nicio atentionare conducatorilor auto pentru supraconsum. Deocamdata, cei aproape 700 de milioane trebuie recuperati”, a conchis directorul Urbis.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. POP ELVIRA

  Stau sa ma intreb ce rol are Consiliu de administartie la astfel de societati.Sa semneze doar statele de plata? Daca fostul director nu s-a autosesizat de ce nu a luat masuri Consiliu de administratie.

  Reply
 2. ioan

  Nu ca tinem cu cei de jos CLAR SUNT DE VINA ,, dar dar toti acestia pe pinga interesele propriiau FURAT SI PENTRU SEFI de la cel mic pana la cel mare.. de cate ori nu mai avea motorina unii sefi din primaria BAIA MARE,, si faceau plinul imediat la URBIS , INTREBATI-L PE barbul loati cand si-a cumparat ultima data motorina la asa zisa masina de serviciu sub patronajul VITAL , cu sofer si de unde MOTORINA???????,, APOI CEI DIN CONSILIU DE administratie cine sunt. ??? multi o sa zica da eu am masina pe benzina ,, ASA ESTE INSA ACESTAI FURA MOTORINA SI O VAND SUB PRET<<>> si uite asa se joaca fata !!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. dilau

  mai rapidule,daca mergi pe ideile lui copos o sa ajungem sa cumparam autobuze cu pilot automat.eu nu vad un sofer sa opreasca intre statii si sa bage furtunul in canistra.nici nu cred ca e posibil tehnic.daca se smiceste motorina,beleaua e la alimentare nu pe traseu.

  Reply
 4. ioan

  Raspuns simplu membrii consiliului de admnistratie de fiecare sedinta isi iau urgent 20-25% din brutul dirctorului general,, plus motorina aferenta pe decade de trei ori pe luna >>>> iata rolul cons. de adm, condorm legii 31/ 1990 ….. incalificabil ce se petrece in municipiu cu acest chereches fostul nostru coleg de liceu SINCAI,, pe care parintii llui l-au educat in telul f… motiv pentru care a si dat bacu cu ATENTIE O COMISIE SPECIALA NUMAI PENTRU K…<<< la vremea respectiva am vrut sa-l linsam dar era fugit cu tata lui in AUSTRIA,, ca de vaeau banii din furtuirle de paduri!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole