„Revolutionarii” liberali se incurca in procedura. Si-au demis presedintele, incalcand statutul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cjex pnl 21PNL Maramures trece prin momente tensionate, cele mai multe dintre acestea fiind alimentate de cativa membri de partid care cauta tapi ispasitori pentru rezultatele obtinute de liberali la alegerile locale din 5 iunie. Recent, in cadrul unei intalniri a mai multor membri din structura de conducere a Organizatiei Municipale Baia Mare, s-a luat masura demiterii presedintelui Cristian Niculescu-Tagarlas si retragerea sprijinului politic acordat acestuia in cadrul Consiliului Local Baia Mare.

Foarte rapid, informatia s-a diseminat in mediul online, prezentata ca pe o mare victorie a fostilor pedelisti, carora li s-au alaturat si liberali ce se opun conducerii organizatiei. Surse liberale insa au declarat pentru ZiarMM ca sedinta respectiva incalca statutul si este lipsita de efecte.

Intrunirea afost convocata nestatutar, in urma unei decizii luate cu mai putin de jumatate din membrii cu drept de vot ai Biroului Municipal; in procesul-verbal de sedinta al Biroului Municipal au fost trecute in fals persoane care nu au participat sau care nu sunt membri in acel birou; cel vizat de demitere nu a fost chemat pentru a da explicatii si a prezenta argumente in favoarea sa. Acestea sunt doar cateva exemple legate de modul in care a fost incalcat statutul.

Pana acum, conducerea liberala se fereste de la a face comentarii pe marginea celor intamplate. Contactat telefonic, Cristian Niculescu-Tagarlas afirma ca momentul este unul menit a destabiliza formatiunea liberala.

„Nu vreau sa comentez in media evenimentele la care faceti referire. Se vor discuta in forurile statutare problemele ivite, dezinformarile aparute in presa, precum si sursa lor. Este vorba de acea presa aservita unor interese care nu au nicio legatura cu liberalismul. Informatiile au fost gresit introduse si prezentate, intentionat pregatite pentru a destabiliza si a crea o stare conflictuala in cadrul PNL”, afirma presedintele PNL Baia Mare.

Avocatul baimarean lasa sa se inteleaga faptul ca va exista o reactie a conducerii PNL Maramures, cel mai probabil dupa ce liberalii vor avea un singur presedinte in fruntea partidului.

„Eu sunt un om transparent, care respecta deciziile Partidului National Liberal, la fel si statutul. In urma masurilor care se vor lua, va exista, probabil, un comunicat de presa al presedintelui PNL Maramures. In prezent, exista doi copresedinti. Conform deciziei luate la nivel national, conducerile vor fi unificate”, conchide Niculescu-Tagarlas.

Surse din cadrul PNL au declarat pentru ZiarMM ca liberalii ar putea avea un nume nou la sefia Filialei Judetene, preferat inaintea actualilor copresedinti: Mircea Man si Ovidiu Nemes.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

11 Comments

 1. Emil

  Sper sa „dispara” Mircea Man, ne-am saturat de el; fie vorba intre noi, n-are nimic cu liberalismul !

  Reply
 2. George

  Sigur se intimpla in paralel doua evenimente: Man se vrea la conducerea PNL profitind de rezultatele slabe puse in sarcina lui Tigirlas, iar Tigirlas, revenit de la munte acum ceva timp nu vrea sa cedeze. Vorbele neutre menite sa spuna fara sa comunice sint specifice lui Tigirlas. Man, mai versat, cu sprijin de la „centru” va prelua partidul la nivel de judet, acum ca mai are o mica bucurie, prin validarea in calitate de consilier judetean. Nu ar fi de mirare ca Anghel sa incerce in viitor sa acceseze din nou PNL. Ca dracu nu doarme. Oricum, va rog sa observati ca incepe o foiala specifica apropierii alegerilor parlamentare, cu pozitionari „absolut intimplatoare” pe curente avantajoase si linii de minima rezistenta in ascensiune.

  Reply
 3. Vasile Gorja

  Man stie ca l or da afara. A mai incercat el o manevra cu Bachusii lui. Dar….. e gata definitv. I o fo deajuns. Cata casa niciun pretin. Nu mai face nicio șmecherie.

  Reply
 4. Eva

  Va rog sa va uitati la revolutionari .Au aparut la liberali oameni care nu au facut nimic inafara de a da tepe si spagi chiar la primarie ,oameni de cea mai joasa speta.Va dau un exemplu Tamazlacariu.

  Reply
 5. Attila

  Hai sa lasam chestia cu procedura. Nu asta conteaza.
  Dar, dupa rezultatele din alegeri, cu un scor sub partid, Tagarlas trebuia sa isi dea demisia de onoare din functia de presedinte al organizatiei si sa renunte la calitatea de consilier local. El in schimb, la cateva zile dupa esec, posta pe FB poze din Patagonia. Un gest iresponsabil si imatur. Un om politic inseamna mai mult decat inteligenta si staif.

  Reply
 6. andrei

  Laurentiu Tamazacariu este teparul Baii Mari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tot orasul in cunoaste de tepar si hot!!! a adat o gramada de tepe in constructii si in imobiliare!!!!cum sa fie el lider de partid cand el e liderul tepariilor din Baia Mare!!!! PNL TREZESTETE!!!!!!!!!!!

  Reply
 7. vasilika

  am lasat ieri un comentariu cu privire la starea de fapf din PNL Baia Mare , observ ca stergeti tot ce nu va place, imi mai incerc o data norocul, situatia din PNL Baia Mare este urmatoarea: in ianuarie 2016 la o intalnire organizata intr-o sala festiva al hotelului Ambasador din Baia Mare, a fost prezentat domnul Cristian Niculescu Tagarlas in calitate de candidat la primaria Baia ,Mare din partea PNL si implicit presedinte interimar PNL Baia Mare pana la alegeri , ne-am asumat cu toti aceasta situatie cu toate ca nu a fost optiunea noastra. alegerile locale s-au terminat cu un rezultat dezastruos pentru PNL Baia Mare . Am asteptat o sedinta de analiza din partea candidatului care a obtinut un scor chiar sub cel al partidului , lucru care anu s-a intamplat. Alegerile parlamentare bat la usa , lucru care ne-a obligat sa luam atitudine, ca urmare cu decizia de 1/3 din bpl al PNL Baia mare am convocat biroul pentru a ,erge mai departe conform statutului. S-a hotarat statutar convocarea CONSILIULUI DE COORDONARE LOCAL , lucru care s-a si intamplat avand pe ordinea de zi doua puncte: demiterea presedintelui interimar Cristian Niculescu Tagarlas lucru care ar fi trbuit sa se intample din oficiu ,cei doi copresedinti alesi ar fi trebuit sa-si reia functiile iar punctul doi retragerea sprijinului politic al domnului Cristian Niculescu Tagarlas ca urmare a rezultatului foarte slab la alegerile locale. Suntem o echipa foarte bine consolidata ,cu toate ca am avut o conducere bicefala , marturie fiind alegerile prezidentiale unde PNL Baia Mare a avut un scor foarte bun, suntem in stare sa ne alegem liderii si sa gestionam situatia in care ne aflam. nu ne-am incurcat in procedura si nici nu am incalcat statutul , ca atare azi 30.06.2016 ne alegem presedintele interimar conform statutului. pentru presa , fiind cei care-i transmit domnului avocat ce se intampla , dorim sa va aducem la cunostinta ca nu este vorba despre o manevra a fostului PDL ci este vointa bpl al PNL Baia Mare , tinem cont de faptul ca este democratie , respectam legea si statutul pardidului si ne dorim sa mai scrieti stiri fara sa le verificati . va multumesc si sper sa-mi apara postarea

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2