Rezultate deosebite obtinute de dansatorii Rus Team

PNL

dans sportiv rus teamDansul s-a aflat la putere weekend-ul acesta, 4-5 iunie, la Sala „Constantin Jude” din Timisoara, unde s-au desfasurat doua mari competitii si anume: Campionatul Mondial Junior II Standard 2016 si Romanian International Dance Cup 2016, in cadrul editiei a IV-a a cupei Sportim Dance.

Fiind vorba de un concurs mondial, respectiv international, orasul a fost luat cu asalt de straini si de romani veniti din toate colturile tarii. La fel au facut si cele trei perechi reprezentante ale clubului de dans sportiv RUS TEAM Baia Mare la aceasta manifestare. Dupa ore in sir petrecute in sala de antrenament, dupa nenumarate titluri nationale obtinute, acestia au decis trecerea la nivelul urmator al dansului competitional, cel mondial, respectiv international. Si au facut-o cu brio, obtinand rezultate bine meritate si totodata laudabile.

Paul Rednic si Roxana Lucaciu, perechea mixta, Rus Team si Magnum VRD, a reusit, prin obtinerea pozitiei a 6-a, dintr-un total de 35 de perechi inscrise la WDSF International Open Standard, sa ajunga in primele 100 perechi la categoria de adulti (19-35 ani), desi ca varsta ei se incadreaza, in continuare, la tineret (16-18 ani), unde isi pastreaza locul din fruntea ierarhiei mondiale.

Pop Andrei-Gabriel si Lupse Melissa-Adysa, pereche care se antreneaza cu antrenorul Rusu Alexandru de la Rus Team au participat acum, in Timisoara, la primul lor „mondial” din postura de campioni ai Austriei, reusind sa se claseze pe locul 42 din 70 de perechi prezenti in competitia pentru titlul de campion mondial la categoria Junior II Standard.

Campean Lukas si Robu Ioana-Raluca, participanti la categoria 12-13 ani OPEN International Standard, au reusit sa ajunga in finala, unde au terminat pe pozitia 6.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1