Rezultate deosebite pentru Galactic Dance la “Cupa Cetatii Alba Iulia” (FOTO)

PNL

galatic dance 3In data de 19 martie, Alba Iulia a fost capitala dansului sportiv din Transilvania. Concursul organizat de clubul de dans sportiv Top Dance 2007 Teius a adunat la start peste 180 de perechi de la cluburile de profil din tara. Concursul a gazduit atat competitii adresate sportivilor incepatori (concursursuri de debutanti sau precompetitionali), cat si competitii destinate sportivilor mai avansati si anume categorii de OPEN BASIC.

Brigada a fost formata din 21 de arbitri din Timisoara, Alba Iulia, Targu Mures, Iasi, Baia Sprie, Oradea, Cluj si Sibiu.

Clubul de dans sportiv Galactic Dance a participat la aceasta competitie cu trei perechi, obtinand trei clasari pe podium si patru clasari in finala.

Burjan Mihai-Waltner Brianna au ocupat locul 5 in finala clasei E 16-34 sectiunea Latino Americane si locul 7 la aceeasi categorie, sectiunea Standard

Sportiva Sasaran Iulia a obtinut la categoria SOLO FETE 8-9 ani, locul 3, lasand in urma sa 30 de alte concurente din toate colturile tarii.

La cea mai avansata categorie din acest concurs, sportivii clubului, Lazea Alex si Valu Kriszta, s-au calificat in finalele concursului de OPEN BASIC atat Standard, cat si Latino, obtinand la ambele categorii medalia de bronz.

“A fost o performanta deosebita pentru clubul baimarean Galactic Dance care reuseste sa se intoarca mereu la Baia Mare cu rezultate frumoase, indiferent unde se desfasoara competitia.

In cele ce urmeaza, sportivii baimareni se pregatesc pentru urmatoarele concursuri ce vor avea loc in Cluj, Timisoara si Baia Sprie, dar pregatesc si ceva frumos pentru publicul Baimarean cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului!”, se arata intr-un comunicat al clubului Galactic Dance.

Informatii furnizate de Madalina Mare si George Pop, antrenori Galactic Dance

ZiarMM

galatic dance

galatic dance 2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1