Rezultate simulare Bacalaureat 2014. Ce note au luat elevii

PNL

Emotii mari pentru elevii care au sustinut simularea la Balacaureat 2014. Vineri, 14 martie, acestia afla ce note au obtinut la simulare, scrie dcnews.ro.

In perioada 3 martie – 9 martie, elevii de clasa a XII-a au sustinut simularea la Limba Romana, Limba materna, Matematica sau Istorie si la proba la alegere a profilului. Vineri, acestia vor afla ce note au obtinut la simulare BAC 2014. Ministerul Educatiei a decis ca testarile de la simularea bacalaureatului sa nu fie trecute in catalog.

Rezultatele obtinute de elevi vor fi discutate cu profesorii de la clasa pentru a vedea ce se poate imbunatati. Astfel, rezultatele la simularile nationale din anul scolar 2013-2014 vor fi dezbatute prin discutii individuale cu elevii, la clasa, sedinte cu parintii, precum si in consiliul profesoral, in vederea adoptarii unor masuri pentru imbunatatirea performantelor scolare.

Notele obtinute la simulare BAC 2014 vor fi publicate atat la avizierele scolilor unde elevii studiaza, cat si pe site-ul Ministerului Educatiei (edu.ro).

La probele din vara, elevii de clasa a XII-a vor primi subiecte din toata materia parcursa, spre deosebire de simulare, unde subiectele au acoperit doar materia acoperita pana la data sustinerii probelor.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1