Rezultatele COVID-19 sunt negative pentru membrii organizației PNL Baia Mare. Sediul partidului este din nou deschis pentru susținători

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

PNL Maramureș anunță, printr-un comunicat de presă, că toate rezultatele testelor efectuate de către membrii organizației Baia Mare pentru depistarea virusului Sars Cov-2 sunt negative.

”Începând de astăzi, 13 august, activitatea la sediul PNL din Bulevardul București nr.4 va fi reluată. Menționăm faptul că sediul a fost dezinfectat, ca măsură de precauție și pentru siguranța celor care își desfășoară activitatea în această locație. De asemenea, toți membrii PNL Maramureș își vor relua acțiunile de campanie, cu respectarea tuturor regulilor prevăzute de lege. În cadrul sediului se vor purta, ca și până acum, măștile de protecție, pe tot parcursul șederii și sunt puse la dispoziție produse dezinfectante. Mai mult, la toate acțiunile care implică interacțiune cu oamenii, membrii PNL vor purta în permanență măștile de protecție. În continuare, prioritatea noastră este sănătatea cetățenilor și vom respecta cu strictețe prevederile legale pentru a contribui la păstrarea unui mediu cât mai sigur pentru cei din jur. Suntem alături de toți cei care au nevoie în această perioadă de sprijinul nostru, al tuturor”, a precizat Biroul de presă PNL Maramureș.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1