Rihanna dezminte ca ar avea o relatie cu Leonardo DiCaprio

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Rihanna-nvoRihanna a negat recent ca ar avea o relatie cu actorul Leonardo DiCaprio, cantareata declarand ca este foarte ocupata cu proiectele sale muzicale si nu are timp de o relatie, relateaza agentia UPI citata de Agerpres.

DiCaprio si Rihanna au fost vazuti impreuna, in februarie, la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a solistei, alimentand astfel speculatiile privind o posibila idila a celor doi.

„Sunt atat de ocupata acum ca pur si simplu nu am destul timp pe care sa-l ofer unui barbat si nu ar fi nici corect sa implic pe altcineva in acest mod de viata”, a spus cantareata de 27 de ani intr-un interviu pentru revista Hello!, adaugand ca atunci cand va avea o relatie barbatul respectiv trebuie sa fie indeajuns de matur incat sa inteleaga programul ei si sa nu se sperie de acest stil de viata.

Un reprezentant al actorului a negat, de asemenea, ca acesta ar fi implicat intr-o relatie, confirmand ca Leo ‘este de mai mult timp singur”.

Leonardo DiCaprio a fost implicat in diferite relatii cu mai multe fotomodele precum Toni Garrn, Erin Heatherton si Bar Rafaeli, iar Rihanna i-a avut ca iubiti pe cantaretul Chris Brown si rapperul Drake.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2