Rihanna, prima artista care depaseste 100 de milioane de single-uri digitale vandute in SUA

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

rihannaCantareata de muzica ‘R&B’ si ‘pop’ Rihanna, castigatoare a numeroase premii Grammy, este prima reprezentanta a industriei muzicale nord-americane care depaseste 100 de milioane de single-uri digitale vandute, potrivit Asociatiei Industriei Muzicale din SUA (RIAA), scrie Reuters.

Rihanna, 27 de ani, este urmata in clasamentul celor mai descarcate melodii digitale cu plata, de Taylor Swift, cu 88 de milioane, si Katty Perry cu 79 de milioane.

Asociatia industriei muzicale din SUA contabilizeaza toate descarcarile online cu plata sau serviciile de streaming la cerere, care includ de asemnea efectuarea unei plati online, de pe teritoriul Statelor Unite.

Rihanna este prima vedeta a industriei muzicale care depaseste pragul de 100 de milioane de descarcari digitale. Este o reusita istorica si o certificare pentru o cariera extraordinara, potrivit lui Cary Sherman, presedintele RIAA.

Aceasta reusita se datoreaza celor 37 de single-uri separate, printre care ‘We Found Love’, ‘Stay’, ‘What’s My Name’ sau ‘Only Girl’, dar si albumelor sale care s-au bucurat de un succes urias, printre care ‘A Girl Like Me’ (2006) si ‘Good Girl Gone Bad’ (2007).

In prezent artista lucreaza la cel de-al optulea album al sau, pe care il va produce in colaborare cu artistul Kanye West, cu care a colaborat la cel mai recent single ‘FourFiveSeconds’.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2