Robbie Williams a marturisit ca nu isi mai poate misca fruntea din cauza atator injectii cu botox

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Robbie Williams Photographed by John WrightCantaretul britanic Robbie Williams nu a ezitat sa vorbeasca despre ultimele sale “retusuri” estetice, relateaza ziarul spaniol La Vanguardia, informeaza AGERPRES.

De obicei, vedetele evita sa admita ca au recurs la operatii estetice. Nu este insa cazul fostului membru al trupei Take That care a vorbit deschis despre aceste retusuri si chiar s-a plans de unele rezultatele obtinute.

“Mi-am injectat botox si mi-am retusat barbia, iar acum nu-mi mai pot misca nici fruntea!”, a declarat Robbie saptamana trecuta, la inmanarea premiului “Music Icon”, cu prilejul galei Attitude Awards desfasurata la Londra.

Robbie si-a justificat astfel retusurile: “Revii pe scena, faci un noul album care speri sa fie un succes, ai 42 de ani, si pungi dedesubtul ochilor si vrei ca totul sa fie un hit”, a marturisit el.

Dupa trei ani, Robbie Williams a anuntat ca va lansa un nou album intitulat “The Heavy Entertainment Show”.

Artistul marturisea in urma cu cateva saptamani ca sufera de artrita si ca incepe sa-si piarda abilitatile de dansator. Vom vedea daca aceasta suferinta il va impiedica sa se desfasoare pe scena, incheie ziarul spaniol.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *