Robinetul risipiei, aproape de inchidere: Ce va presupune reorganizarea Vital

PNL

bani apa copyConducerea Primariei Baia Mare a anuntat in cadrul sedintei extraordinare a CL, desfasurata marti, ca trebuie constituita o comisie care sa prezinte in cel mult 30 de zile un plan de reorganizare a societatii Vital.

Obiectivele municipalitatii in aceasta situatie sunt eficientizarea societatii, reducerea cheltuielilor de orice tip si nemajorarea preturilor la apa si canalizare.

Reprezentantul autoritatii locale in Adunarea Generala a Actionarilor va fi directorul Vasile Barbul, acesta urmand sa propuna obiectivele enumerate mai sus cu privire la reorganizare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

11 Comments

 1. Mayer

  Lupul paznic la oi !
  Sa nu uitam…multi dintre angajatii Vital s-a facut cu acordul sau interventia lui Barbul !
  2 Barbul foloseste de ani buni , in interes personal un autoturism proprietatea Vital ..alimentat si reparat pe banii Vitalului !!! + a fost de ani buni seful consiliului de administratie ..deci i se datoreaza actuala situatie de acolo !!!

  Reply
 2. STEKO

  doresc sa pun un pariu cu Barbul,daca reuseste sa eficientizeze ceva eu dau o lada de Heineken,daca nu reuseste el isi da demisia…

  Reply
 3. radar

  Clasica miscare de imagine . Se creaza si s-a creat senzatia ca vechea conducere a fost ,,risipitoare,, aceasta fiind motivatia in sine , se vine cu solutia salvatoare ,,reorganizarea,, unde apar oamenii noi pusi de factorul de decizie din umbra ( ??!!! ) , si , rezultatul ramine acelasi ,,necrestrea pretului la apa ,, cum scrie in articol , asta in timp ce oricum pretul este superumflat in acest moment . Aceasta piesa de teatru ieftina are aceeasi regie ca si la Romaltyn , ca si incazul abonamentelor de parcare si exemplele pot continua . In realitate nu se intimpla nimic concret , doar niste naivi aplauda regizorul , iar banii din portofel sunt subtilizati cu eleganta . Dupa citiva ani aplaudacii realizeaza totusi ca au ramas doar cu aplauzele si-n fundul gol iar regizorul sta satisfacut financiar in locuri in care aplaudacii n-au cum sa ajunga , caci nu-i asa , sunt faliti ! Vizionare placuta stimati spectatori ….saraci !

  Reply
  1. the baimarean

   clasica miscare de excroc sentimental.iti castiga increderea ,spune ca pune suflet si iti vrea binele ,chiar face unele lucruri bune, te aduce intr-o zona de confort din care ti-ar fi rusine sa-i pui intrebari suspicioase.i cand te trezesti realizezi ,prea tarziu , ca i-ai dat banii fara sa primesti mare lucru in schimb da ai de platit datorii la greu.

   Reply
 4. Ardelean

  Pui talharul sef marite imparatce sa faca sa fure pentru tine nu te ai fript ori dupa voi potopul ?????

  Reply
 5. ioan

  Oare. pana. cand. acest. ordinar. barbul. va fi agatat. de toate functiile. din zona ,, a fost. la URBIS. pprezident. de consiliu de administratie ,, paguba. de 1300000. DE EURO,, fara. urmari,, acum va fi. sefla VITAL. pentru ca si acoloa fost membru in consiliu de adm. cu auto. de la. vital.. deci cherechesule. esti. un. idiot. pentru. noi toti. baimarenii,, flamand. inca in tot ce bani mai face pentru tine si familia. ta. acest barbul.. domnule. cand lucra la explorari. NU stia cei ala. un surubsau piulita,, si iata. ce stie sa faca’,,,,,,

  Reply
  1. Gherman Simion

   Se observa ca este foarte necesara o analiza financiara completa, depistarea tuturor scurgerilor financiare si de alta natura, aplicarea masurilor legale cele mai eficiente, cu fermitate si celeritate .
   Aducerea acestei institutii pe linia de plutire si cu profit fara a creste pretul la apa si alte servicii prestate de acestia
   Cu suguranta exista aceste masuri,dar trebuie aplicate.
   Cu mult respect

   Reply
 6. Ioan

  sergiu, te-ai rebotezat din pinochio, max sau hmm? ce mama lu proces verbal faci oda lui Barbul. E cel mai soios individ pe care l-a vazut vreodata orasul asta, baiatu cu geanta lu Anghel, cu fata aia de troglodit. El nimeni altul a nenorocit Urbis si alte multe. Cand mindruta Suciu, aia cu mafia taximetrelor a fost dovedita incompatibila a mutat-o la proiecte, tot pe bani multi, tot grasa si frumoasa. E o NULITATE PATENTATA, JOS BARBUL!

  Reply
  1. Sergiu

   Am apreciat initiativa d-lui primar, nu am scris in mesaj nimic ref la Barbul, deci oda va apartine!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1