Rogojan si Man, in sfarsit de acord. Ponta, “omul de legatura”

Reclame home 1

Vizibil deranjati de politicile duse in continuare de Guvernul Ponta, senatorul Rogojan si deputatul Man au tinut joi, fiecare la sediul partidului pe care il reprezinta, cate o conferinta de presa.

Subiectul principal si comun, lupta pentru eliberarea populatiei de sub “asuprirea pontista”.

“Am depus la Curtea Constitutionala o sesizare, cu peste 54 de semnaturi, impreuna cu colegii din PMP, impotriva Guvernului Ponta 3”, declara deputatul Man.

Cu alte cuvinte, senatorul Rogojan sustine aceeasi idee.

“PMP a depus o contestatie impotriva desemnarii lui Victor Ponta in functia de premier. Consideram ca mandatul acestuia este nelegitim, in momentul de fata”, spune senatorul.

Alesii nostri nu s-au sfiit sa-l numeasca pe Ponta fie “mincinos, sau Pinocchio”, conform lui Man, fie “ipocrit”, potrivit lui Rogojan.

Desi nu lasa sa se vada vreo urma de regret pentru despartire, parlamentarii nostri inca mai lupta pe un front comun.

E drept, unul sub aripa lui Blaga, celalalt sub aripa Elenei Udrea. Insa ambii sub egida aceluiasi mentor: Traian Basescu.

Alina BOHĂŢEL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Bobu

    Senatorul Rogojan si deputatul Man,doua personaje de tot rasul auzi ei sa vorbeasca daca Mircea Man a mai facut ceva pentru judet a furat banii de la proiectele demarate de el , primul personaj tobosarul nu a facut nimic in afara de divort , oare ca a facut??? in concluzie plecati si ascundevati nu va este rusine voi care ati chinuit poporul ………..

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *