Rolling Papers a lansat albumul “Where Do We Go?” (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Proiectul Rolling Papers a debutat in anul 2013, la initiativa a doi baimareni, Ionut Roatis (JuDgY) si Treitl Hammond, iar in anul 2016 s-au alaturat trupei doi noi membrii, Bogdan Stoica la tobe si Lucian Ilut – bas.

Rolling Papers abordeaza un stil modern: Synth-PopRock, sound-ul creat de Treitl Hammond impreuna cu vocea lui JuDgY-Roatis Ionut.

Rolling Papers este un proiect muzical inovator piesele aflate deja pe canalul Youtube Rolling Papers indicand aceasta directie. Atat versurile cat si muzica, compozitii proprii ale trupei, au un scop bine stabilit, acela de a transmite un mesaj pozitiv si de buna dispozitie, intr-o lume in care rutina predomina.

Debutul muzical al trupei Rolling Papers a avut loc in anul 2014 cu piesa“Poftadeviata”, cu un sound fresh si un mesaj optimist prin care ne indeamna sa ne bucuram de viata si sa o traim a maxim, urmata tot in acelasi an de “HeartsoCold” si “SimplyLife”. Anul 2015 a continuat cu piesele: “Song for joy”, “In the Summer” (in colaborare cu StartouchMediaPrague) si “FeelingBlue”.

“La data de 1 noiembrie am lansat oficial primul nostru album “Where Do We Go?”, evenimentul de lansare a avut loc la True Club din Bucuresti.

Albumul a fost prezentat si in cadrul emisiunii #Vorbeste Lumea care ruleaza la canalul de televiziune ProTV. Albumul “Where Do We Go?” contine un numar de 13 melodii compozitii proprii: Simply Life, Pofta De Viata, In The Summer, The Way, Heart So Cold, Doar Cu Tine, Asa E Dragostea, Feeling Blue, Burning, Raise Your Head, Song For Joy, Sunshine, Dansai”, se arata intr-un comunicat de presa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2