Romaltyn obtine in instanta suspendarea hotararii data de Consiliul Local

Reclame home 1
Reclame home 1

Societatea Romaltyn a obtinut, la Curtea de Apel Cluj, suspendarea HCL 120/2013 data de Consiliul Local Baia Mare, care stabilea regimul zonei unde se afla uzina.

„Curtea de Apel Cluj a admis recursul declarat de Romaltyn Mining impotriva incheierii civile nr. 849/21.03.2014, pronuntata in dosarul nr. 4377/84/2013 al Tribunalului Salaj si a dispus admiterea cererii formulate de reclamanta recurenta.

In consecinta a fost suspendata executarea HCL nr. 120/2013 emisa de Consiliul Local Baia Mare, pana la solutionarea definitiva a dosarului nr. 4377/84/2014 aflat pe rolul instantei la Tribunalul Salaj, privind anularea HCL 120/2013.

Decizia este definitiva si executorie si a fost pronuntata in sedinta publica din 11 septembrie”, se arata in hotararea Curtii de Apel.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

7 Comments

 1. ali

  Adica Romaltyn Mining ar putea sa aiba dreptate? Se poate ca aceasta firma sa inceapa sa functioneze in curand fara acceptul imparatiei?
  Deci nici nu o sa-i dea lui personal nimic!?!?! Si nici nu va sponsoriza diverse evenimente de preaslavire?!?! Si nu plateste nimic la handbal!?!?
  Pai normal ca Primarul nu e de acord!!! Voi ati fi?

  Reply
  1. dumitru

   Taios ca briciul, „ali” ! Pai se poate asa ceva ?! Ne apucam acuma sa si gandim, sa facem analize ?! Maine sa te prezinti la emm, pentru pedeapsa.

   Reply
 2. Ion

  Pai nu dom Primar decide totul?cu ridicatorii de mana!Asa ceva?Se decide ceva si impotriva vointei(nu si dreptatii)lui K….omul care face ce vrea muschii lui?daca vor fi prejudicii cine va platii?

  Reply
 3. uju

  Traiasca si RE-infloreasca poluarea in Baia Mare . Shpaga troneaza deasupra tuturor . Traiasca si infloreasca bolile terminale in Baia Mare , 90% din ele din cauza poluarii in ultimii 50 de ani . Traiasca si RE-infloreasca dintii cazuti si stirbii baimareni . Traiasca si infloreasca actele teatrale facute in media de cei raspunzatori pentru sanatatea decadenta a baimarenilor . HURA , HURA , HURA !!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole