Roman, erou in Marea Britanie. Gestul pentru care il lauda toata lumea pe Cristian

PNL

Un roman, taximetrist in Marea Britanie, a devenit erou, dupa ce a intrat intr-o casa cuprinsa de flacari si a salvat un batran de la moarte.

Cristian Dumitrescu, din Iasi, ducea un client la destinatie, in orasul Exeter, cand a obsevat incendiul, relateaza devonlive.com.

Ieseanul stia ca in casa respectiva locuieste un client fidel, John Hawkins, un barbat in varsta, care ar putea fi in pericol. I-a cerut clientului aflat in masina sa sa sune la pompieri si a intrat in casa cuprinsa de flacari.

La intrare, Cristian a auzit strigatele de ajutor ale proprietarului, care se afla la primul etaj al casei. L-a luat in spate si a iesit la timp in curte.

Sean Faulkner, de la statia locala de pompieri, a declarat ca cei doi barbati au iesit din casa la timp. Amandoi au fost dusi la spital si au fost tratati, pentru ca inhalasera mult fum.

Cristian Dumitrescu a declarat: ”Eram cu un client cand am vazut incendiul. L-am rugat sa astepte in masina, iar eu am alergat in casa, unde am auzit pe cineva strigand dupa ajutor. Nu puteam sa vad persoana din cauza fumului abundent. L-am gasit pana la urma, l-am luat in spate si am iesit in curte.

Seful lui Cristian a spus ca acesta a mai salvat o persoana ranita intr-un accident: ”Este un erou!”

stirileprotv.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1