Romania, campioana mondiala la dans sportiv

romania dans sportivNimic nu a reusit sa impiedice perechea Paul Rednic si Roxana Lucaciu sa obtina titlul de campioni mondiali la categoria Youth Standard, cu toate ca au fost suficiente impedimente.

Pe langa cele 61 de perechi, adversarii directi cu care s-au intrecut in cele 5 runde, a cate 5 dansuri (vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quickstep), au avut de trecut un test al calmului pana sa ajunga in Japonia, unde a avut loc anul acesta Campionatul Mondial de Dans Sportiv. Echipa formata din Paul si Roxana, antrenori si sustinatori, ajungand la limita la eveniment din cauza amanarii zborului lor pana in ziua concursului.

In pofida faptului ca Paul a intrat pe ringul de dans direct de la aeroport cu doar cateva minute inainte de prima runda, tinerii dansatori au reusit sa iasa invingatori, sa adauge palmaresului lor mult-ravnitul titlu de campioni mondiali la dans sportiv. Acest fapt vine ca o confirmare a pozitiei lor fruntasa in topul mondial la categoria tineret standard.

Drumul pana aici, in varf, nu a fost usor. Atat Paul, cat si Roxana au inceput sa practice dansul sportiv de la varste fragede, copiii fiind, in orase diferite: Baia Mare, respectiv Timisoara. Au obtinut premii de-a lungul timpului, care au crescut ca importanta. Au schimbat parteneri de dans, pana au ajuns la formula actuala, una perfecta, care place publicului si care cucereste tot. Acest traseu este unul lung, cu suisuri si coborasuri, dar merita urmat. Pas cu pas, iar rezultatele perseverentei vor aparea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1