ROMÂNIA LUI 2021 – Un polițist a refuzat să meargă la o urgență pentru că era programat la pensat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un polițist al secției 23 din Capitală ar fi refuzat să meargă la o intervenție anunțată prin sistemul unic de apeluri de urgență 112 pentru că trebuia să ajungă la salon pentru pensat. Totul a ieșit la iveală după ce jandarmul cu care polițistul se afla în patrulă a relatat incidentul superiorilor săi, iar acum polițistul este anchetat de șefii săi.

„În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, privind un incident în care a fost implicat un agent de poliție aflat în patrulă mixtă cu un jandarm, pentru corecta și completa informare a opiniei publice, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele clarificări:

Subofițerul jandarm, aflat în patrulă cu agentul de poliție de la Secția 23, care s-a deplasat la un salon de cosmetică în timpul programului de lucru, a acționat conform procedurilor legale și a raportat ierarhic incidentul pentru clarificarea și dispunerea măsurilor corective care se impun în astfel de situații de către comisia de control stabilitată în acest scop„, a transmis Jandarmeria într-un comunicat.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

 1. dan

  Ce raportare timpita. De ce nu spune clar jandarmul ca politistul s-a dus la cosmetica la gagica in timp ce trebuia sa faca patrularea?
  Jandarmul ori e timpit, ori ascunde ceva. De ce nu a tacut? Era sectant si nu tolera imoralitatile?
  De unde apar asemenea chestii penibile?

  „Subofițerul jandarm, aflat în patrulă cu agentul de poliție de la Secția 23, care s-a deplasat la un salon de cosmetică în timpul programului de lucru, a acționat conform procedurilor legale și a raportat ierarhic incidentul pentru clarificarea și dispunerea măsurilor corective care se impun în astfel de situații de către comisia de control stabilitată în acest scop“

  Mai timpit comunicat cu urme de chipiu pe frunte nu se putea concepe.

  Un nou Caragiale va exploata aceste comunicate.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2