Romania, mama buna pentru toate fiicele si fiii ei

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Fiecare aveti pe cineva drag plecat din tara. Peste 4 milioane de femei si barbati in plina putere au fost alungati de nevoi, departe de casa. Au luat cu ei o parte din sufletul si inima Romaniei. Alegerile din 26 mai ne ofera o mare sansa, pe care PNL o pune deja in realitate si se obliga sa o implineasca: sa facem din Romania acasa pentru toti romanii, oriunde s-ar afla. O mama buna pentru toti copiii ei. Tara in care celor dragi, plecati departe, le-ar placea sa se intoarca.

Romania are o rana vie, o ruptura dureroasa provocata de dispretul aratat de PSD-ALDE fata romanii plecati. De aceea, prioritatea PNL este vindecarea relatiei dintre tara mama si fiicele si fiii ei. Marea bogatie a Romaniei sunt oamenii. Marea obligatie a Romaniei este viitorul copiilor ei. Suntem frati si trebuie sa fim impreuna – spiritual, sufleteste, in credinta si la marile hotarari care implica soarta tuturor.

Pentru o tara in care sa-ti cresti copiii: patru milioane de alocatii majorate de PNL

Patru milioane de copii au primit, incepand cu luna mai, alocatia dublata de PNL. E o veste buna pentru mamele care muncesc din greu, sezonier, in agricultura altor tari, iar copiii le-au ramas acasa cu bunicii. Ne vom bate sa indexam alocatia majorata cu rata inflatiei pentru ca valul de scumpiri ridicat de guvernarea PSD-ALDE a ajuns la cote alarmante, pe care le resimtiti cu totii, cei de acasa. Nu e mult, dar e un inceput bun, semnul ca se poate.

Grija fata de copii si de tineri nu este vorba goala in localitatile conduse de liberali. La Cluj-Napoca, administratia PNL a pus la punct transportul scolarilor din ciclul primar, cu autobuzul, de acasa la scoala si retur. Copiii si tinerii au scoli moderne, renovate, terenuri de sport, piste de bicliclete. Oradea isi renoveaza scolile si spitalele dupa ce si-a modernizat transportul si infrastructura rutiera. Suceava si Aradul au unele dintre cele mai modern dotate spitale din Romania.

Timisoara are cea mai extinsa retea pietonala, este prietenoasa cu familiile si mamele cu copii.

Marele obiectiv al PNL este sa faca din Romania tara in care sa iti placa sa traiesti si sa ramai. Romania in care se poate trai ca in Vest. Romania care isi creste copiii acasa. Aceasta Romanie exista deja, in multe orase si comune conduse de liberali. Aduceti-o si la voi acasa si, astfel, ii veti readuce si pe cei dragi, aflati acum la mii de kilometri de voi! Totul incepe cu un vot, la 26 mai!

DA la referendum! DA ca sa va puteti intoarce acasa!

PNL si europarlamentarii sai se bat ca drepturile fratilor, surorilor si copiilor vostri aflati in Marea Britanie sa fie pastrate si dupa Brexit. Puteti vorbi mai lesne si mai ieftin la telefon cu rudele din strainatate pentru ca europarlamentarii PNL au obtinut eliminarea unor taxe la telefonia mobila. PNL va lupta pentru introducerea votului electronic pentru romanii din diaspora. Romanii de afara trebuie sa aiba un cuvant de spus fata de viitorul tarii, de viitorul lor. O pot face si la referendumul despre justitie, spune Rares Bogdan, numarul unu pe lista candidatilor PNL la europarlamentare: ”Cu coruptie la varful statului, legi care fac amnistie si gratiere mascata sau pe fata, ordonante date peste noapte fara consultarea mediului de afaceri, Romania nu se poate dezvolta, iar tinerii romani si investitorii vor continua sa plece din tara. DA la Referendum echivaleaza cu un mesaj fierbinte adresat romanilor de pretutindeni: luptam la baioneta pentru a crea conditiile sa va puteti intoarce acasa! Haideti la vot pe 26 mai!”

La comanda PNL, cod unic mandatar financiar 41190007

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *