Romania pierde cu Ungaria la scor si va juca pentru locurile 5-8

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Romania avea nevoie de o victorie la cinci goluri diferenta pentru a se califica in semifinale in partida cu Ungaria de la turneul final al Campionatului European de handbal Under 19, care are loc la Gyor. N-a obtinut nici victoria, fiind invinsa de selectionata tarii gazda cu 31-21 (12-11), astfel ca va juca pentru locurile 5-8.

Am avut o prima repriza foarte echilibrata, in care ambele selectionate au fost la conducere, la pauza fiind avantaj de un gol pentru Ungaria, desi puteau fi la fel de bine 3-4 goluri pentru echipa noastra. N-a mers insa grozav atacul, am ratat foarte mult de pe 6m, Herczeg avand o multime de interventii. La fel a avut si Ciuca, insa noi am ratat ceva mai mult. Am inceput slab partea a doua, gazdele s-au dus la 11-17 (39), apoi au revenit pana la 3-4 goluri, pentru ca finalul sa apartina maghiarelor. Ne-am temut de arbitraj, dar ne-am temut degeaba, muntenegrencele Jelena Mitrovic si Andjelina Kazanegra avand o prestatie foarte buna.

Andreea Popa a evoluat aproape tot meciul, a marcat patru goluri (din 10 aruncari), a facut doua interceptii si a dat sase pase de gol (plus alte pase decisive care n-au fost frunctificate de coechipiere). Eva Kerekes a jucat mai mult in prima parte, a marcat un gol din cinci aruncari.

Informatii: CS Minaur
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2