ROMANIA REALĂ – Factură la curent de 0,11 lei primită pe numele unui băimărean mort de aproape 9 luni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deși e mort de aproape 9 luni de zile, pe numele unui băimărean încă se emit facturi. Societatea de furnizare a energiei electrice a fost anunțată despre decesul survenit în decembrie anul trecut, s-a semnat între timp și un nou contract pe aceeași adresă, dar un alt titular. Și iată că după aproape 9 luni de la moartea băimăreanului, în cutia poștală apar două facturi de la furnizorul de curent. Una cu minus, iar una în valoare de… 0,11 lei.

„Situația a fost explicită de la bun început. Noul contract semnat în mai după depunerea actelor în Februarie. Atunci s-a precizat că nu mai e nimic de plată în numele tatălui. Din mai pană acum, în mijloc de Septembrie, a durat ceva să ajungă aceste 2 facturi. O fi standard, dar luand în considerare sumele ce să zic … Mai scumpă hartia pe care au fost printate aceste facturi decat datoria pe care o are tatăl meu decedat de aproape 9 luni. Chiar dacă ar fi fost ceva rest de plată mi se pare destul de tarziu să primești notificări cu restanțe sau nu după aproape 9 luni de la inștiințarea despre decesul semnatarului. Mai multă eficiență în muncă, domnilor și doamnelor!”, a declarat, pentru ziarmm.ro, Nadia, fiica celui decedat.

Dragoș HOJDA

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Grig7

    Eu am reziliat contractul cu ei de 4 luni, mi s-au restituit 400 lei achitati in plus si acum o saptamana am primit factura de plata de 0.15 lei.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole