Romania trece la ora de iarna in 30 octombrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ceas-somnTrecerea la ora de iarna, incepand din data de 30 octombrie, nu modifica mersul trenurilor, circulatia urmand a se efectua conform orarelor prevazute, informeaza joi CFR Calatori, informeaza AGERPRES.

„Trenurile de calatori vor pleca din gari (statiile din care se formeaza) dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de 29/30 octombrie ora 4:00, care devine ora 3:00. In noaptea de 29/30 octombrie 2016, cand ora 4:00 devine ora 3:00, toate trenurile de calatori care au ora de plecare din statiile de formare dupa ora 4:00 vor pleca la orele din Mersul de tren in vigoare, respectand ora Europei Orientale”, se precizeaza in comunicat.

Conform CFR Calatori, trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 4:00, ora oficiala de vara, vor opri in statiile din parcurs stabilite, unde vor stationa pana la ora de plecare din orarul in vigoare dupa noua ora a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanta scurta pana la statia finala isi vor continua mersul pana la destinatie.

„Avand in vedere ca si in tarile vecine trecerea de la ora de vara la ora Europei Orientale oficiala se face in aceeasi zi de duminica, 30 octombrie 2016, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria si Ucraina, trenurile vor circula dupa orele din Mersul de tren in vigoare”, se spune in comunicat.

Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa contacteze compania la numarul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau sa se adreseze personalului din statii.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole