Românii care s-au uitat la Aleph News au avut parte de o surpriză. Ce s-a văzut pe ecran la televiziunea lui Adrian Sârbu

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Surpriză pentru românii care s-au uitat la televiziunea înființată de Adrian Sârbu. Aleph News a reușit să-i surprindă pe telespectatori, în timpul emisiei, cu un detaliu extrem de important. Iată ce a pregătit postul pentru publicul său.

În momentul de față, puține dintre televiziunile de la noi mai transmit în format SD, majoritate dintre ele emit HD de mulți ani. Nou-înființata televiziune Aleph News a făcut și ea parte din prima categorie, însă pentru puțin timp, astfel că de pe data de 9 septembrie, postul lui Adrian Sârbu a început să transmită în format HD la operatorul de cablul RCS-RDS.

Schimbarea a venit în cursul zilei, iar telespectatorii care erau în fața televizoarelor au avut parte de modificarea din format Standard Definition (SD) în High Definition (HD) și, evident, de o îmbunătățire a calității imaginii.

Canalul Aleph News se regăsește în grila RCS-RDS la poziția 131, sau în funcție de abonament, este posibil să fie pe pozițiile 172 sau 185.

În momentul de față, Aleph News se poate urmări HD la trei operatori de cablu: RCS-RDS, Telekom și Orange. La Vodafone se regăsește, momentan, în format SD, potrivit paginademedia.ro

Mai multe pe impact.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *