Romanii din strainatate se bucura din plin de Ziua Nationala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tgo3-copyLuna decembrie este luna preferata de milioane de romani, in special datorita sarbatorilor de iarna. Luna incepe cu Ziua Nationala a Romaniei, un prilej de mandrie si entuziasm pentru toti cei care o sarbatoresc. Fie ca sunt acasa sau in strainatate, romanii se bucura de acest moment iar comunitatea din Marea Britanie nu face exceptie. TransferGo a intins o mana de ajutor romanilor care intentionau sa faca aceasta zi cu adevarat speciala in 2016.

Sub mottoul “Transferam cu bucurie”, Transfer Go a organizat o petrecere itineranta plina de surprize placute si neprevazut. Un autobuz rosu londonez i-a plimbat pe participanti pe la Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Westminster  si alte obiective importante. Autobuzul a reprezentat mult mai mult decat un mod de transport si a fost transformat treptat in ring de dans si discoteca. Acest lucru a fost posibil prin montarea difuzoarelor la care s-au auzit cantece romanesti, si s-au organizat dansuri sincron la parter.

Pe masura ce petrecerea s-a mutat dintr-o zona a capitalei in alta, participantii au fost intampinati cu baloane si steaguri galbene si mult entuziasm. Trecatorii s-au bucurat alaturi de ei, iar romanii care au observat petrecerea pe roti au fost cei mai incantati. Autobuzul a trecut si prin multe cartiere in care traiesc multi romani, iar aici petrecerea a fost cea mai intensa. TransferGo le ofera in fiecare zi romanilor sansa de a trimite bani acasa rapid si cu comisioane foarte mici, intr-un cadru perfect sigur.

Ziua Nationala a Romaniei a trecut dar noi sarbatori sunt pe cale sa inceapa iar TransferGo le este in continuare aproape romanilor. Evenimentul a fost un real succes si este foarte posibil sa urmeze si alte petreceri. Ideea de a fi alaturi de conationali este intotdeauna incantatoare si capabila sa genereze mult entusiasm printre romanii plecati la munca in strainatate si incercati deseori de dorul de tara.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole