Romanii, lideri regionali la numarul de persoane care detin mai mult de un smartphone

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

smartphone 2Romanii sunt lideri regionali in ceea ce priveste numarul de persoane care detin mai mult de un smartphone si il utilizeaza minimum patru ore pe zi, potrivit unui studiu de specialitate, remis marti AGERPRES.

“Dintre cele 23 de tari analizate in cadrul studiului, Romania, alaturi de Bulgaria, au aratat cel mai mare potential de dezvoltare al segmentului de plati mobile. In prezent, doar un roman din 25 a declarat ca efectueaza plati de pe mobil, insa procentul celor care au afirmat ca ar prefera sa utilizeze smartphone-ul pentru plati este semnificativ mai mare, respectiv de 69%“, releva datele unui studiu realizat de IPSOS Research pentru Mastercard.

Potrivit acestuia, la nivelul intregii Europe Centrale si de Est, smartphone-ul este dispozitivul cu cel mai mare potential de a inlocui cardul ca metoda de plata preferata, 8 din 10 consumatori din regiune indicand acest dispozitiv ca fiind instrumentul lor preferat de plata, dupa card.

Studiul a identificat romanii ca fiind cei mai optimisti dintre europeni cu privire la efectul pozitiv al inovatiei asupra societatii, astfel 82% dintre acestia cred ca inovatia este benefica pentru societate, un procentaj mai ridicat decat in tari dezvoltate, precum Franta (64%), Germania (70%) sau Marea Britanie (74%).

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2