Romanii petrec cel mai putin timp la cumparaturi dintre europeni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Perioada de timp petrecuta de europeni intr-o zi pentru cumparaturi si servicii personale (precum vizita la doctor sau la coafor) variaza intre 17 minute pe zi in Romania si 35 de minute in Germania, arata un sondaj efectuat in randul a 15 state membre ale Uniunii Europene intre 2008 si 2015, arata datele publicate vineri de Eurostat, informeaza AGERPRES.

De asemenea, doar 29% din populatia intervievata in Romania a declarat ca a facut cumparaturi sau a folosit serviciile persoanale in timpul zilelor in care a fost efectuat sondajul, fata de 50,8% din populatia din Finlanda. Alte state care au raportat un nivel ridicat de cumparaturi sau consum de servicii personale sunt Germania (48,8%), Estonia si Olanda (ambele cu 46,6%). Cel mai scazut nivel de cumparaturi sau consum de servicii personale a fost inregistrat in Romania (29%), Grecia (30,7%) si Franta (33,6%).

In toate tarile, rata de participare este mai mare pentru femei decat pentru barbati. Pentru cei care au declarat ca au facut cumparaturi sau au folosit serviciile persoanale, timpul mediu de participare a variat intre o ora si 18 minute in Franta pana la 49 de minute in Ungaria.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *