Ronaldo a castigat Balonul de Aur 2013

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Portughezul Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur 2013, obtinand pentru a doua oara in cariera sa acest trofeu, dupa cel din 2008. Ronaldo i-a invins pe Messi si Ribery in lupta pentru trofeul acordat de FIFA, conform dcnews.ro.

Iata cele mai importante cifre pe care cei trei le-au avut in anul 2013:

Ronaldo: 56 de meciuri, 4.542 de minute jucate, niciun trofeu castigat, 66 de goluri marcate, 160 de suturi pe poarta, 133 de suturi pe langa poarta, 15 pase decisive.

Messi: 45 de meciuri, 3.346 de minute jucate, 1 trofeu castigat, 42 de goluri marcate, 87 de suturi pe poarta, 59 de suturi pe langa poarta, 15 pase decisive.

Ribery: 52 de meciuri, 4.018 minute jucate, 5 trofee castigate, 22 de goluri marcate, 56 de suturi pe poarta, 36 de suturi pe langa poarta, 18 pase decisive.

In gala de la Zurich, Jupp Heynckes a fost desemnat cel mai bun antrenor din 2013, iar echipa anului arata astfel: Neuer – Lahm, Sergio Ramos, Thiago Silva, Dani Alves – Iniesta, Xavi, Ribery – Ronaldo, Ibrahimovici, Messi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. dilau

  prietene steko,sper ca nu esti suparat ?. gata,a trecut vremea lu „ala micu” al tau,mai ales de cind s-a aflat ca mai si smiceste.

  Reply
 2. steko

  Ete na!Nu poti fi tot timpul primul,timpurile se mai schimba!Si chiaar daca sint,,orgulloso de ser cule,nu inseamna ca nu admir valoarea lui Ronaldo.Cit despre ,,smicit”iti spun sincer,,,ala micu”stie sa joace fotbal,habar n-ar de numere,mai ales de numere asa mari de cit se discuta,cind vorbim de milioane de euro,in spatele tau sint impresari,reprezentanti etc care poarta vina,ca a cazut magareata pe el,e alta treaba…

  Reply
  1. dilau

   prietene steko,vrei sa-mi spui ca un „boludo” nu stie sa numere banii?,daca nu stie „ala micu”se pricepe tatsu.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2