Rovana Plumb a semnat contractul de finantare pentru proiectul deseurilor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a semnat in data de 10 februarie, contractul de finantare pentru proiectul „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Maramures” (SMID).

Obiectul acestui Contract este reglementarea termenilor si conditiilor de acordare a finantarii nerambursabile pentru implementarea proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Maramures”.

Pana la aceasta ora, in cadrul acestui proiect, Consiliul Judetean Maramures, in calitate de Beneficiar a incheiat doua contracte: Servicii de proiectare pentru depozitul ecologic din cadrul Centrului Integrat de Management al Deseurilor in judetul Maramures si Servicii de verificare tehnica prin verificatori atestati pentru documentatiile tehnice intocmite in cadrul proiectului SMID.

Alte trei contracte sunt in procedura de achizitie in SEAP: Servicii de audit financiar, Servicii de asistenta tehnica pentru managementul proiectului si Servicii de asistenta tehnica pentru supervizarea executiei lucrarilor.

Doua contracte sunt in asteptare pentru validare in SEAP: Servicii de asistenta tehnica din partea proiectantului pe toata perioada de executie a lucrarilor de constructii la depozitul ecologic de deseuri de la Sarbi – comuna Farcasa si la lucrarile privind inchiderea/relocarea a 6 depozite de deseuri neconforme si Servicii de proiectare pentru inchiderea a 3 depozite neconforme (relocare) Seini, Targu Lapus, Borsa.

Valoarea totala a proiectului este de  229.148.934 lei  fara TVA.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *