Rovana Plumb: Nu va fi niciun fel de dezangajare la nivelul fondurilor europene anul acesta

Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a dat asigurari marti ca Romania nu va pierde fonduri europene anul acesta si ca nu va fi niciun fel de dezangajare in aceasta privinta, informeaza AGERPRES.

„In ceea ce priveste intarzierile pe Programul Operational Infrastructura Mare, care gestioneaza mediul si infrastructura rutiera si feroviara, sunt intarzieri. Am identificat problemele, astazi (marti – n.r. ) o sa avem o intalnire cu reprezentantii consultantilor tehnici ai Comisiei Europene, respectiv ai Bancii Europene de Investitii. Am solicitat o intalnire de urgenta la Bucuresti a reprezentantului acestui serviciu de consultanta tehnica al Comisiei Europene pentru a prioritiza pentru Romania in vederea finalizarii proiectelor care sunt in curs de analiza tehnica la aceasta comisie. Nu riscam sa pierdem absolut nimic pentru anul acesta. Nu va fi niciun fel de dezangajare la nivelul fondurilor europene”, a declarat Plumb la Palatul Parlamentului, intrebata la ce capitole avem progrese si la care dintre ele sunt intarzieri in ce priveste absorbtia fondurilor europene.

Ea a adaugat ca Romania va absorbi cu siguranta fondurile pentru care s-a angajat si ca au fost luate toate masurile la nivel guvernamental astfel incat sa nu se inregistreze „niciun fel de decomitere”.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole