Rovana Plumb: Vrem sa scoatem din saracie 580.000 de persoane pana in anul 2015

Reclame home 1
Reclame home 1

Reducerea saraciei, scaderea somajului in randul tinerilor, infiintarea intreprinderilor sociale si promovarea unei noi strategii in sfera persoanele varstnice sunt cateva dintre prioritatile Rovanei Plumb, propusa pentru functia de ministru al Muncii, Familie si Protectiei Sociale si a Persoanelor Varstnice, scrie Agerpres.

‘Vrem ca pana in anul 2015 sa atingem tinta stabilita initial pentru anul 2020, si anume aceea de a scoate din saracie un numar total de 580.000 de persoane. Aceasta este principala mea preocupare in functia de ministru al Muncii si pot sa spun ca deja un numar de aproximativ 290.000 de persoane au fost scoase din saracie. In ceea ce priveste restul persoanelor, pana la 580.000, scoaterea din zona de saracie se va face prin aplicarea unei noi viziuni in aceea ce priveste politicile sociale, dar si prin adoptarea unui proiect de lege privind economia sociala. De asemenea, pledam pentru infiintarea intreprinderilor sociale, dar si pentru promovarea unei noi strategii in sfera persoanele varstnice’, a afirmat Rovana Plumb, dupa ce a primit avizul favorabil din partea comisiilor parlamentare de specialitate pentru functia de ministru al Muncii, Familie si Protectiei Sociale si a Persoanelor Varstnice.

Pe de alta parte, aceasta a aratat ca tinerii reprezinta prioritatea absoluta pentru Guvernul Ponta si pentru Ministerul Muncii.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole