RUDOLF STAUDER – Nu există acum argument pentru a bloca aderarea Romaniei la Schengen

Reclame home 1
Reclame home 1
Mai este o zi pană la votul privind aderarea Romaniei la Schengen. Un vot favorabil maine ar aduce multe satisfacții romanilor și nu numai. Însă avem Austria, care se opune încă aderării Romaniei. Rămane de vazut dacă maine se va schimba ceva sau vom avea o amanare în privința aderării țării noastre la acest spațiu Schengen.
„Decizia României de a cere un vot în Consiliul Justiție și Afaceri Interne de mâine este justificată de eforturile făcute de țara noastră pentru a îndeplini toate criteriile tehnice pentru admiterea la spațiul Schengen. Nu există în acest moment niciun argument de natură tehnică pentru a bloca aderarea României la Schengen și consider că orice vot împotriva României este unul nejustificat.
E important ca Uniunea Europeană să rămână unită, solidară, mai ales în aceste vremuri dificile, iar votul de mâine pentru admiterea în spațiul Schengen a României, Bulgariei și Croației va fi un test pentru viitorul Europei.  Suntem cetățeni europeni și trebuie să beneficiem de toate drepturile prevăzute de statutul nostru, inclusiv de accesul la spațiul Schengen”, precizează prefectul de Maramureș, Rudolf Stauder.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole