RUGBY: 5 zimbri convocati la prima reprezentativa a Romaniei. Vezi aici ce meciuri urmeaza

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Selectionerul Romaniei, galezul Lynn Howells a stabilit deja lotul. Acesta este compus din 28 de jucatori cu care se va prezenta la cele 3 partide test din aceasta vara.

Din lotul vicecampioanei CSM Stiinta Baia Mare au fost selectionati pentru nationala de rugby: Constantin Mardare Pristăviță, sud-africanul Van Heerden, Andrei Iurea, neo-zeelandezul Alec Giovanni Luke Samoa si Sione Fakaosilea.

Astazi si maine, tricolorii se pregatesc pe Stadionul “Arcul de Triumf” din Capitala dupa care, in 3 iunie vor pleca in Japonia.

In 10 iunie, vor avea meci la Kumamoto in compania reprezentativei similare a Japoniei, urmand ca pe 17 iunie sa dispute o partida la Edmonton împotriva Canadei.

In 24 iunie, tricolorii vor juca acasă cu Brazilia. Acest meci este vazut ca o premiera pentru fenomenul rugbystic romanesc.

Cu exceptia formatiei niponă, locul 11 in lume, Romania aflata pe pozitia a 16 în ierarhia World Rugby va intalni formatii clasate pe pozitii inferioare, respective Canada locul 22 si Brazilia ocupanta a pozitiei 31.

Informatii preluate de la CSM Stiinta Baia Mare

Anamaria AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1