Rugby: Afla cum poti intra sambata pe Arena Zimbrilor la meciul dintre Nationala Romaniei si Portugalia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Avand in vedere ca Nationala de rugby a Romaniei va disputa pe 10 noiembrie 2018, un meci de baraj pentru mentinerea in Rugby Europe Championship 2019, in care va intalni Portugalia, institutiile abilitate au hotarat ca intrarea spectatorilor sa se faca incepand cu ora 12.00, respectiv cu doua ore inainte de inceperii partidei.

Accesul pe Arena Zimbrilor este gratuit, insa organizatorii vor elibera 2.200 de bilete pentru scaune pe principiul primul venit-primul servit pentru a se respecta capacitatea numarului de spectatori. La fel se va proceda si pentru alte 800 de bilete care vor fi allocate pentru zonele unde se va sta in picioare.

Accesul auto va fi restrictionat pe strada Rachetei inca de la primele ore ale diminetii, mai exact in zona Arenei Zimbrilor. Circulatia masinilor pe partea dinspre Bulevardul Unirii spre strada Transilvaniei se va fi realize doar pe o singura banda.

Va reamintim faptul ca, partida de rugby se va disputa la Baia Mare, pe Arena Zimbrilor, de la ora 14:00 si va fi transmisa in direct pe Telekom Sport.

Pentru aceasta partida, staff-ul tehnic, format din Thomas Lièvremont, Danie de Villiers, si Danut Dumbrava, a stabilit un lot de 34 de jucatori, 19 inaintasi si 15 jucatori de treisferturi. Din acestia, sapte evolueaza in Franta, unul in Anglia, sapte sunt de la CSA Steaua, opt de la CSM Bucuresti, sapte de la Timisoara Saracens, trei de la Baia Mare si unul de la Clubul Sportiv Scolar 2 Baia Mare.

In acest lot, noua jucatori se afla inaintea debutului pentru Stejari:  Alexandru Savin, Marius Iftimiciuc, Damian Stratila, Daniel Plai, Tudor Boldor, Alexandru Bucur, Ionel Melinte, Zaharia Vladut si Paul Popoaia. Cel mai tanar jucator convocat este Paul Popoaia, 18 ani si 5 luni, legitimat la Clubul Sportiv Scolar 2 Baia Mare. Stejarii se afla in cantonament la Baia Mare, de duminica, 4 noiembrie.

Trebuie sa va mai spunem ca in urma deciziei World Rugby de a descalifica Romania de la Cupa Mondiala 2019 din Japonia si de a o penaliza cu 25 de puncte ca urmare a folosirii unui jucator neeligibil in partidele de calificare, Stejarii au ajuns pe ultimul loc al clasamentului Rugby Europe Championship 2018. Astfel, Romania trebuie sa joace barajul cu Portugalia, care a castigat Rugby Europe Trophy 2018, al treilea esalon valoric, invingatoarea urmand sa evolueze in editia 2018-2019 a Rugby Europe Championship.

Informatii si foto furnizate de FR Rugby.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2