septembrie 28, 2021

Rugby: Cinci zimbri la prima reprezentativa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In vederea abordarii celor cinci meciuri din Rugby Europe Championship 2020, programate in intervalul 1 februarie – 14 martie 2020, Nationala de rugby a Romaniei s-a reunit sub comanda noului staff tehnic format din Andrew Robinsob , antrenor principal, Lasha Tavarkiladze – antrenor asistent, Sosene Anesi – antrenor asistent. Dupa o prima reunire a lotului la Izvorani, incepand cu data de 12 ianuarie si pana pe data 22 ianuarie cei 32 de jucatori din campionatul intern impreuna cu cei care evolueaza in strainatate se vor pregati in Antalya – Turcia.

Din lista jucatorilor convocati fac parte si cinci dintre componentii campioanei Romaniei, C.S.M.Stiinta Baia Mare; pilierii Iulian Hartig (n.11 octombrie 1998), Constantin Pristavita (n.23 mai 1993), talonerul Ovidiu Cojocaru (n.19 noiembrie 1996), flankerul Cristi Marian Chirica (n.9 aprilie 1997) respectiv fundasul Paul Popoaia (n.29 mai 2000).

Potrivit tintarului tricolorii vor debuta in acessta editie a Rugby Europe Championship cu un meci la Tbilisi contra Georgiei pe data de 1 februarie. O saptamana mai tarziu baietii nostri vor poposi la Caidas de Rainha pentru duelul cu Portugalia, urmand ca pe 22 februarie sa evolueze la Botoani contra Spaniei. Pe 7 si 14 martie, Stejarii vor juca la Krasnodar cu Rusia, urmand sa incheie acest periplu cu o revenire la Botosani intr-ul joc contra Belgiei.

Alin Botioc, rugbybaiamare.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2