Rugby-CM2019: Meciurile Anglia-Franta si Noua Zeelanda-Italia, anulate din cauza taifunului Hagibis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Meciurile Anglia – Franta si Noua Zeelanda – Italia, care urmau sa se dispute sambata, la Yokohama si Toyota, au fost anulate de catre organizatorii Cupei Mondiale de rugby editia 2019, din cauza taifunului Hagibis care urmeaza sa se abata la sfarsitul saptamanii asupra regiunii Tokyo, informeaza AFP.

„Am decis sa anulam unele meciuri, bazandu-te pe ultimele previziuni meteorologice, de care am luat cunostinta in aceasta dimineata. Este regretabil, insa am luat decizia buna, deoarece siguranta este prioritatea noastra numarul unu”, a declarat Joi Alan Gilpin, directorul CM 2019.

In schimb, meciul Irlanda – Samoa, prevazut sambata la Fukuoka, in sudul Japoniei, a fost mentinut, la fel ca si intalnirea Australia – Georgia, programata vineri la Shizuoka, titreaza Agerpres.

Aceasta este prima anulare a unor meciuri din istoria Cupei Mondiale de rugby, creata in 1987.

Regulamentul competitiei prevede ca un meci anulat este considerat nul (0-0), fiecarei echipei urmand sa i se acorde doua puncte in clasament.

Taifunul Hagibis, anuntat drept unul dintre cele mai puternice din ultimele decenii in regiune, urmeaza sa atinga in weekend o mare parte arhipelagului nipon, unde sunt programate mai multe meciuri din cadrul Cupei Mondiale de rugby, precum si Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, pe circuitul de la Suzuka, situat la sud-vest de Tokyo.

Organizatorii Marelui Premiu au indicat ca „se depun toate eforturile pentru a minimaliza perturbarile programului Formulei 1”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2